SATI Group blev grundlagt i 1964 af Gianni Tonelli. Siden 1992 har SATI Group udviklet og produceret gummitransportbånd, plader og måtter af gummi, industrielle gummislanger, fleksible PVC slanger og diverse monteringsudstyr.

Produktnavnene er Univertical, Eurocord, Cordplast, Eurosheet, Uniport og SATIblock.

SATI Group har Europas største lager af gummiløsninger og kan desuden levere skræddersyede produkter efter kundespecifikationer. Alle produkter fremstilles på SATI Groups fabrik ved Bologna i Italien.


Hejatex GmbH blev grundlagt i januar 2002 som et salgsfirma for levering af transportbåndstik under navnet MLT GmbH i Straubing / Østbayern. Siden 2009 har firmaet udviklet og produceret vulkaniseringspresser til gummibånd og siden 2014 varmepresser til plastbånd. Efter lange undersøgelser og omfattende forskning og udvikling besluttede virksomheden at bringe nye produkter på markedet og ændre navnet til Hejatex GmbH.

I et første trin blev det nye vulkaniserende materiale Multiface® introduceret i 2017, især til reparation og tilslutning af transportbånd. I 2019 blev multi-EP-epoxy-klæbemidlet introduceret, der bruges som en ikke-giftig metalprimer og som en high-end korrosionsbeskyttelsescoating.

Hejatex GmbH har sin egen udviklingsafdeling med alle de nødvendige testfaciliteter, et lille produktionsværksted og et træningsværksted for kunder. Hejatex GmbH har siden 2010 været certificeret i overensstemmelse med ISO 9001 kvalitetsstyring.


https://www.technicoat-bakeware.com/
TECHNICOAT blev etableret i 1999 som et tjekkisk og tysk joint venture.
Technicoats hovedmål er at specialisere sig i højteknologiske løsninger.
Med sine tre afdelinger placeret i Tjekkiet, Polen (siden 2005) og Rumænien (siden 2007), er Technicoat blevet en af ​​de førende europæiske fluorpolymerbelægningsapplikatorer.

Fra 2010 er TECHNICOAT en del af ADELHELM GROUP i Tyskland.

I 2015 blev Technicoat Bakeware åbnet som en dedikeret afdeling for Industrial Bakery forretningen.

I 2016 åbnede vi TECHNICOAT Indien.

I 2019 har vi bygget et nyt specialiseret anlæg til re-coating og renovering af industrielle bageudstyr i Polen.

Lyngby-Taarbæk Vidensbys målsætning:

Vi ønsker at Lyngby-Taarbæk Vidensby skal være:

  • En af Europas førende videns- og universitetsbyer med et forsknings- og uddannelsesniveau i verdensklasse
  • Et centrum for innovation og udvikling af videnstunge erhvervsklynger
  • En attraktiv hub for nationale og internationale talenter præget af høj livskvalitet
  • Et levende laboratorium for bæredygtig by- og erhvervsudvikling